Олександр Валерійович (https://telegra.ph/file/f0c696a2e9f1d3911cc5d.jpg) Комаров – видатний випускник КПІ, та перший спікер на серії лекцій на тему «Особистісний розвиток під час війни в Україні».

🗣Олександр Комаров – лідер думок у непрості часи.

Олександр – займає посаду СЕО в добре відомій компанії «Київстар», в одному з інтерв’ю керівник поділився своєю історією, яка показує його відношення до своєї роботи і працівників:

“У мене нещодавно був кумедний діалог у роздягальні тенісного клубу. Я розговорився з дуже приємним хлопцем із Ukr. net. Він каже: «А ви ким працюєте?» – «СЕО «Київстару», – відповідаю. «І ви приходите грати настільки рано?» – «Так, – кажу, – я на дев’яту йду на роботу». – «А ми раніше одинадцятої не збираємося». Я теж так можу, але я починаю з себе, і це дає мені моральне право спитати з кожного у компанії. Звичайно, ми живемо у світі, де все більше працюємо мізками, і вже не так важливо, хто о котрій почав і закінчив роботу – головне, аби створював цінність. Але у великій компанії не можна ігнорувати фактор дисципліни і організованості. А свобода – вона всередині”.

💡Нагадуємо💡
Якщо у Вас є запитання до нашого спікера, то Ви можете сміливо їх задавати в гугл-формі  (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScq0gmf4OkT4NCEu2nl3M-rdAqhopT_zP-N4y0bLz2uli4V8g/viewform) за посиланням у шапці профілю. Ми включимо їх в обговорення на зустрічі.

📆 Коли: 30 травня о 14:00 у Головному корпусі КПІ.

❗️Вхід за попередньою реєстрацією за посиланням (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScq0gmf4OkT4NCEu2nl3M-rdAqhopT_zP-N4y0bLz2uli4V8g/viewform)
Запишіться сьогодні щоб забезпечити собі місце❗️